Regiones.cz

(článek ze dne 10. 01. 2011)

Informace z krajů a měst přímo k seniorům.

Je váš web je zastaralý? Nezobrazuje se korektně v mobilu? Dost možná je čas na změnu.
Kompletní analýza SEO a přístupnosti, programování webů na platformě ProcessWire.
Zeptejte se, jak co nejefektivněji situaci napravit a držet krok s vývojem webových technologií.

Úspěch webu www.sedesatka.cz přivedl duchovního otce Šedesátky, pana Vojvodíka, na myšlenku vytvořit přímý kanál z města a krajů ke stále se zvětšující obci seniorů. Již delší dobu jsme koketovali s možností přidat na Šedesátku regionální a oborové kluby, modul pro snadnější navazování osobních kontaktů a inzertní modul, případně usnadnit seniorům účast na společných akcích nebo jejich organizování. 

Web sedesatka.cz beží pod Drupalem. CMS Drupal je mocný Open Source nástroj, díky tomu je i řádně složitý. Zatěžkávací zkoušku velkého provozu Šedesátky ustál na výtečnou, ale implementace nových funkcí znamená doplňovat stále nové a nové moduly a celý systém se stává pak velmi náročný na správu nemluvě o nutnosti každý modul uživatelsky přizpůsobit.

Proto jsem navrhl postavit web Regiones na vlastním CMS, který mi dovoluje bez velkých obtíží jej rozšiřovat a modifikovat pro požadovanou funkcionalitu. Jeho flexifilita a nejspíš hlavně to, že celý zdrojový kód dobře znám práci velmi usnadňuje. Sice je nutné každou novou vlastnost naprogramovat, případně přizpůsobit a implementovat nějaké osvědčené řešení uvolněné pod využitelnou licencí.

Web REGIONES.cz  je v základní podobě na světě, některé moduly ještě chybí, ale už je možno jej plnit obsahem. Design se snaží přizpůsobit cílové skupině, časem přibude i možnost zvolit odlišný vzhled.

Město Klatovy - informační web

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website