QR letáky - grafický návrh rychle a spolehlivě

(článek ze dne 24. 10. 2014)

Ze všeho čemu se profesionálně věnuji, jsem vybral jeden malinký výsek a udělal z něj samostatnou expresní službu na webu QR-letaky.cz. Jedná se o grafické návrhy letáků a předtiskovou přípravu, reklamních obálek, příp. plakátů.

Je váš web je zastaralý? Nezobrazuje se korektně v mobilu? Dost možná je čas na změnu.
Kompletní analýza SEO a přístupnosti, programování webů na platformě ProcessWire.
Zeptejte se, jak co nejefektivněji situaci napravit a držet krok s vývojem webových technologií.

Z postupně rozhojňované galerie vzorových layoutů vybere klient ten, který mu uspořádáním a barevností nejvíce vyhovuje, zašle potřebné podklady a do tří dnů získá konkrétní grafický návrh svého letáku (či jiné analogické tiskoviny) ke konzultaci. Do 24 hodin po schválení návrhu pak obdrží tiskové PDF ve standardu kompozitní PDF/X-1a:2001. 

Jistě je možné připravit návrh i zcela zakázkový, tedy neopírající se o 'grafické prototypy'. V takovém případě je cena kalkulována individuálně. 

Naopak využije-li některý z předpřipravených grafických návrhů, cena je pevná, neb rozsah a struktura dokumentu je víceméně určena vzorovým layoutem včetně doporučeného množství textu a obrázků.

Ilustrace použité ve vzorovém návrhu nahradím fotografiemi klienta, 'lorem ipsum' texty pak dodaným obsahem.

Výhodou této služby je, že reklamní materiál připravuje kreativní profesionál a přitom klient už dopředu ví, co může očekávat, má i jasnou informaci o termínu a ceně. Vzorový layout není dogma, každá zakázka je jiná, dodané obrázky často inspirují k nápadům, které layout neobsahuje. 

K objednání není třeba žádná registrace, jen e-mail a podklady. Fakturační údaje sděluje klient až na závěr práce, kdy je finální grafický návrh schválen

Část webu zaměřená na praktické rady obsahuje základní informace, které by měl klient znát, např. jaký je rozdíl mezi vektorovou a rastrovou grafikou, jak vypočítat potřebnou velikost obrázku pro tisk, apod.

Na návrh letáku (obálky, plakátu) samozřejmě mohou navazovat další grafické práce, stačí se přesunout na mateřský web atelieru a zjistit, co vše je možné:-)

QR kód je vždy zdarma součástí každého návrhu, protože věřím, že to je v současné době nejlepší způsob, jak cíleně provázat tištěnoý reklamní materiál s podrobnějšími informacemi na webové prezentaci.

Město Klatovy - informační web

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website